Portfolio

Website Thema Project en Advies

Thema Project en Advies is een adviesbureau voor energie, organisatie en duurzaamheid. Waywayway ontwikkelde voor TPA Adviseurs een nieuwe website. Eisen aan de website: professionele uitstraling, mogelijkheid tot zelf plaatsen van referentieprojecten en nieuws. Tegelijk met de nieuwe website heeft TPA haar huisstijl laten vernieuwen door Pankra.

Technieken: WordPress als CMS, php

Professional passionates microsite

Professional passionates is een netwerk van mensen die via hun bedrijf aan een duurzamere wereld willen bijdragen. Eén project van Professional Passionates is een rally voor elektrische auto’s in 2011. Waywayway maakte hiervoor een microsite met een promotiefilm, links naar sociale netwerken en de mogelijkheid om je in te schrijven voor een nieuwsbrief.

Technieken: ajax, php, jquery

Website notstupid.nl

Notstupid.nl is de actiewebsite van de klimaatfilm The Age of Stupid. De website is ontworpen door de ultra hippe gasten van Pankra. Waywayway maakte er een website van met content management systeem (CMS). De site is verbonden met diverse social media als Twitter, Facebook en Hyves.

Technieken: WordPress als CMS, php, xhtml, css, javascript

Website The 11th Hour

Actiewebsite voor mauritsgroen mgmc. In 15 bioscopen door heel Nederland kon je gratis de milieufilm The 11th Hour van Leonardo diCaprio bekijken. Via de website konden bezoekers zich met behulp van een “opt-in” systeem (bevestiging via e-mail) inschrijven voor een filmvoorstelling. Het inschrijfsysteem kende automatisch stoelnummers toe aan bezoekers.

Technieken: xhtml, css, PHP, MySQL

Tijdschema Strawberry Earth

Strawberry Earth, een weblog voor ‘creative environmentalism’, organiseerde een milieufilmfestival. Waywayway maakte het voorstellingenschema.

Technieken: Photoshop, Illustrator

 

Website bernardschomaker.nl

Bernard Schomaker is een fantastische gitarist die een basic en zelf te updaten website wilde. En deze ook heeft gekregen.

Technieken: php, flash animatie, custom-made content management systeem zonder ingewikkelde database

Voeg deze pagina toe aan:

© 2016 Waywayway